Logotipo de Alumni

Alumni UA

Inici

Inici

 

 

Volem continuar comptant amb tu i estar al teu costat

Tu també eres UA!

 

Aquests lemes defineixen d’una manera molt clara la filosofia que es hi ha darrere d’aquest nou projecte institucional, que coordina el Vicerectorat d’Estudiants i Ocupació i que té com a finalitat promoure i mantenir vincles permanents i dinàmics amb exalumnes, amics i amigues de la UA.

Perquè volem que després del teu pas per la UA continues sentint-te’n part i perquè:

  • volem continuar donant-te suport en la teua inserció laboral,
  • volem continuar comptant amb tu quan vulgues continuar formant-te i assistir a totes les activitats que et puguen interessar,
  • volem continuar estant al teu costat quan vulgues fer ús de tots els avantatges i serveis que t’oferim,
  • volem continuar ajudant-te a mantenir el contacte, tant entre els teus companys de promoció, com amb tots els egressats que siguen de la teua mateixa àrea de coneixement o bé d’altres àrees, i que pugues necessitar en algun moment o en algun lloc, i fins i tot tu mateix podries ajudar altres egressats.

Descobreix tot el que t’ofereix aquesta plataforma i ajuda’ns a crear la comunitat Alumni UA, per a potenciar que es mantinga el vincle amb la teua Universitat, perquè creiem que haver format part dels anys més importants i decisius en la teua formació és un vincle que ens manté units.

Com ser Alumni UA?

Si vols formar part d’aquest apassionant projecte,

i beneficiar-te del teu primer any gratuït com Alumni UA,

no dubtes a registrar-te en el portal a través d'aquest senzill


Formulari d'Inscripció

 

 

Una vegada validat el teu registre rebràs una notificació de l'alta per correu electrònic i des d'aqueix instant seràs, oficialment, membre d'Alumni UA. A partir d'aqueix moment ens agradaria comptar amb la teua participació de forma activa, tant per a fer ús dels seus avantatges com perquè ens faces arribar les teues inquietuds i suggeriments, si consideres que hi ha aspectes que es poden millorar o que cal incorporar.

 

Només vosaltres podeu fer possible que aquest projecte siga d'utilitat per a tots

Alumni UA